Kedves Szülők!

A 2007-es évben is sok programmal várunk Titeket gyermekeitekkel együtt az Egyházközség különböző rendezvényeire.

Folytatódnak a gyermek istentiszteletek, amelyeknek időpontja változatlanul minden hónap harmadik vasárnapja, 11 óra. Előtte fél tíztől kézműves foglalkozásokat tartunk.

A következő istentiszteleti időpont tehát: január 21, most vasárnap 11 óra.

A táborokat is elkezdtük szervezni, amelyeknek tervezett időpontja a következő:

Magyarkút: 2007. július 23-29.

Erdély: Homoródalmási barlang központtal: augusztus 6-15. Ide nemcsak a gyerekek, de túrázni vágyó szülők jelentkezését is várjuk! Részletes program 1 hónapon belül.

                  Az idén a farsangra színdarabokkal szeretnénk készülni. A kisebbekkel Csukás István: Sün Balázs, míg a nagyobbakkal Arany János: Fülemile című darabját adnánk elő. Meghívást kaptunk a Nagy Ignác utcában rendezendő Farsangi Jótékonysági Bálra, ahol bemutatnánk a darabokat. Ennek időpontja: 2007. február 17, szombat délután.

Ahhoz, hogy sikerüljön összehozni a műsort - figyelembe véve tetemes elfoglaltságaitokat -, megpróbáltuk nagyon gazdaságosan bánva az idővel megszervezni a próbákat.

               Eszerint a következő a terv:

Csatolva megküldöm mindenkinek, aki még igényli  azt a forgatókönyvet, amiben az én elképzeléseim szerint játszana a gyermeketek. A szereposztásban találjátok a neveket. Kérlek, ezt olvassátok el, át gyermekeitekkel együtt.

Az első (olvasó) próba: január 21. gyermek-istentisztelet után kb. 1 óra.

A második: január 27,  szombat 16 óra. Közben a felnőtteknek selyemkendő kiállítás, batikolás lehetőség.

A harmadik: február 3, szombat 16 óra, A negyedik: február 11, vasárnap 10 óra.

A díszleteket, jelmezeket a mostani kézművesen kezdjük el készíteni a gyerekekkel.

 

Kedves Szülők!

Tudom, hogy napi feladataitok mellett, nem könnyű időt szakítani plusz elfoglaltságokra, ezért előre is köszönöm segítségetek. Bármilyen gond, probléma van, jelezzétek, segítünk megoldani. Fontos lenne, hogy a gyerekek minél több próbán vegyenek részt, hiszen ez egy csapat munkája! Munka, ami azonban rengeteg örömöt és sikerélményt ad Nekik és persze nekünk, felnőtteknek is.

Ha kérdésetek van, a szokásos számon, 0620-26995 24, emil címen: adrilevele@citromail.hu elértek. 

 

Szép napot mindannyitoknak!

Adrienne