Isten áldja, kedves Testvérünk!

Kérjük, személyi jövedelemadója 1%+1%-ának felajánlásával támogassa a magyarországi unitárius egyházi szervezetünk és alapítványunk tevékenységét.

Szolgálatunk vezérfonala a keresztény nevelés, a közösségépítés és a szellemi örökségünk ápolása  – Isten- és emberszolgálat.

Adója 1%-nak felajánlásával Ön is hozzájárul a magyarországi és szélesebb kitekintésben a kárpát-medencei unitárius közösség megmaradásához, jövőjének építéséhez, fejlődéséhez és értékeinek gyarapításához.

Az adójának 1%+1%-nak felajánláshoz, kérjük, jelölje meg az adóbevallás egyházaknak felajánlható 1% részénél egyházi szervezetünket, a civil szervezeteknek felajánlható 1% részénél alapítványunkat:

  • Magyar Unitárius Egyház Magyarországi Egyházkerülete – Technikai számunk: 0200

  • Unitárius Alapítvány – Adószámunk: 18052459–1–41

Kérjük, hogy abban az esetben is ajánlja fel az SZJA 1%+1%-át, ha az adókedvezmények miatt az gyakorlatilag nulla forintot jelent, ugyanis a felajánlások száma is kiemelten fontos számunkra. Az állam a felajánlók számával arányosan egészíti ki a bevett egyházak, így egyházunk támogatását is.

Az ún. 1%-os felajánlásokból származó bevétel egyházkerületünk működésének nélkülözhetetlen alapja. Kérjük, hogy adófizető családtagjai, barátai, ismerősei figyelmét is hívja fel és bátorítsa őket arra, hogy az SZJA 1% + 1%-át a magyarországi unitárius egyházi szervezet és alapítvány részére ajánlják fel.

Ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket minden eddigi és jövőbeni támogatónknak, akik felajánlásukkal lehetővé tették és teszik tevékenységünk minél szerteágazóbb ellátását!

Köszönjük támogatását!