OUT- ORSZÁGOS UNITÁRIUS GYEREKTÁBOR

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.
Leírás

A Magyar Unitárius Egyház Magyarországi Egyházkerülete idén is meghirdeti az Országos Unitárius Gyerektábort, amely 2022. augusztus 1–7. között a Magyarkúti Fogadó és Erdei Iskolában (2621 Verőce-Magyarkút, 1273 Hrsz.) kerül megszervezésre. Felekezeti hovatartozás nélkül várunk minden 8 és 13 év közötti fiatalt, akik új, életreszóló élményekkel, tapasztalatokkal és barátságokkal kívánnak gazdagodni. A tábort olyan programok színesítik, amelyek a gyerekek közösségi öntudatát erősíti, ismeretüket és ismeretségi körüket bővítik, megtapasztalják az unitárius szellemiséget, kreativitásukat fejlesztik, mindezt úgy, hogy közben állandó lehetőség nyílik mozgásra, kirándulásra, játékra és szórakozásra.

A tábor témája

Táborunk mottójának, figyelembe véve egyházunk 2022-es évi témáját, az Unitárius kincskereső címet választottuk. A tábor a Bibliában is szereplő egyetemes emberi értékekre fókuszál, mint amilyen az igazságosság, a becsületesség, a szeretet, a béke és az erőszakmentesség (ez utóbbi kettő különösen fontos a jelen körülményeket tekintve). Belső kincseinkből minél többet érdemes a felszínre hoznunk, ezért indulunk kincskereső útra a tábor folyamán. A tábor végére a gyerekek nem csak belső értékeiket ismerhetik meg jobban, de az unitárius egyház kincseivel, értékeivel és értékrendjével is találkozni fognak.

Részvételi Díjak

A tábor normál részvételi díja: 35 000 Ft / fő

  • Két testvér esetén: 60 000 Ft / 2 fő
  • Három gyerek esetén: 80 000 Ft / 3 fő
  • Önköltséges részvételi díj: 50 000 Ft / fő

REGISZTRÁCIÓ:

https://forms.gle/azq1nTbzcYafi4Ka8

A részvételi díj BEFIZETÉSÉNEK VÉGSŐ HATÁRIDEJE:

  • július 26. (kedd)

Megjegyzés a befizetési határidőhöz

A gyerek(ek) táborban való részvételét legkésőbb 2022. július 15-ig lehet írásban lemondani. Ez esetben a részvételi díjat a szervező teljes egészében megtéríti.

A 2022. július 16-26. között lemondott részvétel esetén az átutalt vagy készpénzben befizetett részvételi díjból 15.000 Ft vissza nem térítendő összeget számol el a szervező.

Szervezési okok miatt a 2022. július 27-e után lemondott részvétel díját nem áll módunkban visszautalni.

Kapcsolat

Egyéb információkért forduljanak bizalommal Albert-Nagy Ákos főszervezőhöz:

Start Date - End Date

aug 01, 2022 - aug 07, 2022

Start Time - End Time

12:00 de. - 11:59 du.

Ossza meg ezt