Trianon100 – egyházkerületi rendezvények

Emlék-istentisztelet – Duna TV 9 óra
A Magyar Unitárius Egyház Magyarországi Egyházkerülete szervezésében június 4-én, csütörtökön 9 órától a Budapesti Unitárius Egyházközség templomában emlék-istentiszteletre kerül sor a trianoni diktátum centenáriuma alkalmából.
Az emlék-istentiszteleten a szolgálatot Kászoni József püspöki helynök és Szabó László lelkész végzi. Áldást kér Czire Szabolcs lelkész, népdalokat énekel Sorbán Enikő, az énekvezéri szolgálatot Mészáros Nóra kántor látja el.
FONTOS! A JÁRVÁNYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL A RENDEZVÉNY ZÁRT JELLEGŰ, KIZÁRÓLAG A SZEMÉLYESEN MEGHÍVOTT VENDÉGEK RÉSZVÉTELÉRE VAN LEHETŐSÉG!
Kérjük a kedves híveket és érdeklődőket, hogy az istentiszteletet a Duna TV élő adásán keresztül figyelemmel kísérve osztozzanak az emlékezés és a nemzeti összetartozás közösségében!

Megemlékezés a pestszentlőrinci unitárius templomban
A Pestszentlőrinci Unitárius Egyházközség udvarán (1181 Budapest, Szervét Mihály tér 1.) június 4-én 16.30 órától a trianoni diktátum 100 éves évfordulója alkalmából megemlékezésre kerül sor. (Rossz idő esetén a megemlékezésre a templomban kerül sor, ezért kérjük a résztvevőket, maszkot hozzanak magukkal.)
Beszédet mond Elekes Botond főgondnok, Kászoni József helynök, Szabó László lelkész és Szent-Iványi Ilona gyülekezeti lelkész. Szaval Albert-Nagy Ákos segédlelkész, Sorbán Enikő énekszámokat ad elő.
Mindenkit szeretettel várnak!